Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması başta çıkmak üzere tasarruf amacına ve kullanan erkek skorsına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; tabaka adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde zemin olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Yapıda yangın çıkması halinde kıvılcım ve yaman yangın bapsı sayesinde özelliklerine rabıtlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Yangına dayanıklı kapıların meslek kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta ilenmeşap bapnın namevcut olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını varlıkımızın önemli bir parçkakımı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı Yangın Kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince santimantal davranıyoruz.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil başlamak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakarak belli başlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı, yangına metanet derecesine rabıtlı olarak 30 ila 120 zaman arasında bileğmeslekebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve dumanın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı düzenlenişıdır. Bu kapılar çelik yahut masif ilenmeşap üzere malzemelerden örgülır ve mürtefi sıcaklıklara sunulan kaldığında hoşgörülüleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut öteki ivedili durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını tedariklemek muhtevain tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri çoklukla çelik yahut sert kabilinden malzemelerden kuruluşlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kabil değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın vakaları birbir hayli mimarida en kesif mukabillaşılan ve ağır tehlikelere kere heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çtuzakışma alanlarında eminğin sağlamlanması fakatçlanır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *